Saturday, August 11, 2012

Nutgraph, Merdeka Review 'bungkus'

No surprise at all when Nutgraph and Merdeka Review announced to close shop. Not many people listen to rumors and read untrue story nowadays except for a few who think their fabricated lies could help Pakatan Rakyat win the next general eelction.

Merdeka Review, especially is a good example of a good 'temberang' for producing too much lies and distorted facts and figures to its readers' poll. In a simple terminology, they sell lies!

Read Stopthelies:

"Two pro-Pakatan Rakyat news portals have announced they are winding up. Tutup kedai, as they said, due to dwindling readership and financial difficulties. Perhaps no one told them they could get a hefty grant from George Soros or maybe Malaysiakini and Suaram have used up the Malaysian allocation. Merdeka Review announced it was shutting down its Bahasa Malaysia edition on August 2 and the fact no one seems to have missed it speaks volumes of its insignificance. The Chinese edition will close shop on August 31. Was there any hue and cry about the closure? None!They even put up two pitiful articles blaming their own readers for their failure. They claim that the readers were not willing to pay. Wasn’t it all the time that such websites preach that the people were behind them and would listen to anything they say or do? Obviously their readers didn’t care two hoots. It is important to note that Merdeka Review is a partner of Malaysiakini. The axis of Pakatan Rakyat, if one chose to call it. An older news portal, the Nut Graph, is also struggling, the pseudo intellectual news portal has never been able to attract eyeballs simply because it lacks content value....

11 comments:

sang buana said...

bro,

a little temberang. i guess, is okay in politics.

however, fabricated lies should be avoided as it con the readers and lead the rakyat into believing that everything about the govt is wrong.

yes, the govt is not always right but we have the opposition to point out the errors and help improve it.

merdeka review took a wrong step by producing deceiving reports and news.

it has forgotten that in today's world, we can easily detect what is true and lie...

Anonymous said...

you are also stopthelies, right? admit it!

the way you hammer guan eng and the opposition is also by producing lies!

temper said...

padan muka!

kalau nak temberang pun, berpada-pada la. sikit2 tu memang adat politik tapi ni sampai dari A ke Z semuanya tipu. ingat rakyat bodoh ke macam ketua diorang tu!

Tam I b said...

Not all bloggers enjoy Rm 40m contribution.anyway good news is that it increasingly likely old man will end up inside. Bujai if PR take over then what will happen to all Umno bloggers?

Anonymous said...

Eh? Apa Sibuk Ni?

Dulu Kamu yang Nak Bungkus!!!

Anonymous said...

i dont follow nutgraph but merdeka review is really an asshole for creating so much lies and craps.

they think readers are so stupid just like them!

pro-Pakatan said...

alaaaa.


ramai yang jual temberang dalam portal dan blog, termasuk kau dan bloger pro-bn yang lain.

takda bloger pakatan yang buat macam ni!

pocahontas said...

of course readers will verify what is written in news portal and blogs. they have been cheated many times by such writers and they just want to smart them out by distinguishing the fact.

if writers keep on giving blank fact about what they write, they will gradually lose readership.

..and finally will have to close shop!

TAK MAKAN BABI said...

siapa nak sponsor portal dan blog penipu macam ni?

baik duit sponsor tu bagi makan babi je!

hehehehehe!

padan muka diorang!

Anonymous said...

aman sikit bila merdeka review dah takda nanti.

meluat!

Anonymous said...

Nutgraph, Merdeka Review 'Bungkus'
Tidak menghairankan sama sekali apabila Nutgraph dan Merdeka Review mengumumkan untuk menutup kedai. Tidak ramai orang yang mendengar khabar angin dan membaca cerita yang tidak benar pada masa kini kecuali beberapa yang berfikir pembohongan yang direka mereka boleh membantu Pakatan Rakyat memenangi eelction umum akan datang.

Merdeka Review, terutamanya adalah contoh yang baik 'temberang' baik untuk menghasilkan terlalu banyak pembohongan dan fakta yang diputarbelitkan dan angka undian pembaca. Dalam istilah yang mudah, mereka menjual pembohongan!


"Dua pro-portal berita Pakatan Rakyat telah mengumumkan mereka penggulungan. Tutup kedai, kerana mereka berkata, disebabkan pembaca yang semakin berkurangan dan masalah kewangan. Mungkin tiada siapa yang memberitahu mereka, mereka boleh mendapatkan geran besar dari George Soros atau mungkin Malaysiakini dan Suaram telah digunakan peruntukan Malaysia. Merdeka Review mengumumkan bahawa ia telah menutup edisi Bahasa Malaysia pada 2 Ogos dan fakta tidak ada seorang pun seolah-olah telah terlepas ia dapat menjelaskan banyak perkara yang tidak penting. edisi Cina akan menutup kedai pada 31 Ogos. Adakah hue mana-mana dan menangis mengenai penutupan itu? Tiada! mereka juga meletakkan dua artikel menyedihkan menyalahkan pembaca mereka sendiri untuk kegagalan mereka. mereka mendakwa bahawa pembaca tidak bersedia untuk membayar. Tidakkah semua kali bahawa laman web tersebut memberitakan bahawa rakyat berada di belakang mereka dan mendengar apa-apa jua yang mereka katakan atau lakukan? Jelas pembaca mereka tidak peduli 2 teriak. adalah penting untuk ambil perhatian bahawa Merdeka Review adalah rakan kongsi Malaysiakini. paksi Pakatan Rakyat, jika seseorang memilih untuk memanggil. lebih lama portal berita, Nut Graph, juga bergelut, portal berita intelek pseudo tidak pernah mampu untuk menarik bola mata semata-mata kerana ia tidak mempunyai nilai kandungan ....