Friday, June 8, 2012

Unisel PTPTN: Pakatan falls into its own trap!

Hahahaha...

What's the fuss about this PTPTN for Unisel students, Mr Kit Siang and Co?

Maybe you have forgotten that your big boss Anwar Ibrahim and friends were the ones inciting the students to stage that stupid demo at Dataran Merdeka asking for the study loan to be scrapped and demanding for free education instead.

And now you are asking Muhyiddin and Khaled to apologise. For what? Who should apologise for Malaysian parents and students who all the while depend much on the 'your-proposed-to-scrap' study loan?

About 80 per cent of the loan recipients are students from the middle and low income brackets. You 'takpa la' because you and gang are rich enough to send your kids abroad. Many Malays can't afford that, and that's why they really appreciate the PTPTN.

The so-called PTPTN 'fiasco' over Unisel was, I think, part of the political script to trap you, Anwar and the rest. As the propagators of the anti-PTPTN rally, you are now aware of how important the loan scheme is for many Malaysians.

I am also of the believe that it was a 'small test' to you and Anwar. You people finally fell into your own trap. Remember the saying - he who digs a pit for his brother will himself fall into it? You asked for it, and you got it right away!

So, you want free education. The Opposition slamned the government for building more schools, more 'sekolah agama' and more Chinese schools nationwide. You criticised the government for giving various incentives to boarding schools and public colleges. You even chided the ruling party for showing great emphasis towards education, claiming that it's all politically motivated.

The anti-PTPTN students you support were also asking for scholarship, instead of study loan. Do you have any idea how many million of them are at the public and private colleges and universities? Do you want to sponsor 'half past six' graduates who only enjoy the money and walk off with no scroll?

Come on la. You better tell the students to proof they are fit to receive the scholarship. I am not sure if DAP gives away scholarship to students and if it does, do you have any figure as to how many of them really excel?

If Pakatan Rakyat wins the next general election and forms the government, can you promise free education and scholarship to all who enroll at colleges and universities? Don't 'cakap tak serupa bikin'. And how many countries in the world do that? Compared to the number of our population and our economic strength, are we capable of that?

So, what's the fuss about Unisel PTPTN? I thought you would support and commend it as an initial move to abolish PTPTN. Let their students' parents sell their soul to raise the money for them, and Pakatan Rakyat is there to help!

So, satisfied with what you people have been fighting for all this while - to scrap PTPTN? There you are, now blaming it on Muhyiddin and Khaled.

Who set the trap in the first place? Hehehehehe....

'Padan muka!'

26 comments:

5 budak hitam said...

hahahahaahhahahaah kahkah kah!

u are damn right la bro.

they step on their own shittttt!!!!!

Anonymous said...

the opp leaders are totally lost. one minute they asked for ptptn to be scrapped and the next minute they hammered the govt for playing the opposition game on unisel.

if unisel students are not happy for not getting the study loan, what about millions other students nationwide?

i dont think pakatan can afford to scrap the loan, neither will they have the means to provide free education.

all are lies! cibai! keh keh keh!

PTPTIPU said...

kalau pelajar bangang pun kita nak bagi biasiswa, elok bagi pada semua, biar lingkup duit negara!

kit siang dan anwar ni dah mengecut otaknya.

benda macam ni pun dah tak boleh pikir.

penangan said...

salam tn,

tau tak kenapa diorang sokong agar PTPTN dihapuskan?

sebab orang cina kaya raya dan mampu hantar anak ke luar negara.

orang melayu tak mampu, malah nak masuk koleh swasta pun kena jual tanah untuk biaya anak.

kalau takda PTPTN, anak melayu generasi akan datang akan jadi bodoh!

itu sebenarnya yang DAP nak tengok!

Anonymous said...

yes, most of those getting the loan are malay students.

what's on kit siang's mind actually????

udin angkasapuri said...

padan dengan muka!

masuk jerat sendiri.

muka tak tau malu. ni nak salahkan orang lain, padahal dia pun sokong agar tabung pinjaman pelajar tu dimansuhkan.

dia ingat boleh menang undi ke macam ni?

anwar pun sama... bongok!

Anonymous said...

ibarat ludah ke langit, kena muka sendiri.

baru padan muka diorang ni.

kah kah kah!

adik, UM said...

wah wah wah bang.

garang luar biasa kali ni, hentam lim kit siang dan anwar.

memang patut pun. ptptn penting untuk pelajar macam kami ni. kalau tak, tak mampu ke menara gading. keluarga kami susah, adik-beradik pulak ramai.

kalau ptptn takda, kami kawin je laaaa!!!!hehehehe

Anonymous said...

it was a stupid game the ministry played. why in the first place choose unisel and not uitm as uitm have 100 percent malay students?

kutu said...

jai,

aku setuju dengan PENANGAN.

memang DAP ada niat untuk memperbodhkan melayu, termasuklah anwar dan nik aziz.

tapi melayu dalam pakatan ni tak nampak benda ni, cuma nampak kuasa je.

sial punya DAP

Anonymous said...

kit siang was fast to put the blame on others when selangor govt failed to give assurance that unisel students would get financial support and free education.

what a farce!

and what a shit kit siang was saying!

wind of change said...

i am a malay who supports pakatan rakyat, esp PKR.

however, if pakatan scraps PTPTN which is the only resort for poor malay students to pursue higher study, may as well i find an option!

HIDUP MELAYU!

TAK MAKAN BABI said...

kepada anwar, kita ni sama2 melayu.

janganlah kerana politik dan gila nak jadi PM, maka masa depan anak melayu diketepikan!

ingat tu!

Anonymous said...

Anon 7:45

UiTM; Not 100% are Malay, you fool. 100% Bumiputra, including all natives people of East/West Malaysia (Iban, Kadazan, Dayaks, etc) and people of Siamese origins, North of Peninsula, regardless of religion.

RD

Anonymous said...

Anon 7.45 pm - UiTM is public university under the Ministrybof Higher Education that has never supported for the abolishment of PTPTN, whereas Unisel and KUIS are under the Govt of Selangor that supported the so called free for all education and PTPTN to be abolished? Now when the PTPTN proposed for the stoppage of loan for Unisel and KUIS students, the opposition politians demanded for PTPTN. Who is not walking the talk?

Anonymous said...

setuju sangat2!

ludah ke langit, jatuh ke muka sendiri. nak tutup malu, salahkan orang lain.

ni apa punya ahli politik ni, tak mengaku silap sendiri.

dah mereng kit siang ni kot!

anwar apsal diam je?

Anonymous said...

Anon 7:45 PM ...

If you don`t know anything, just shut-uplah before people call you an idiotic fool.

Anonymous said...

So apa yang perlu pelajar Melayu buat? Belajarlah sungguh2 dan cuba dapatkan markah tertinggi. Pasti pinjaman akan ditukar jadi biasiswa. Tak payah nak bayar balik pinjaman PTPTN. Dah tahu dah apa yang PR cadangkan itu semuanya auta. Tak boleh pakai. Tak ada guna. Isi tiada. Semua tong kosong. Still nak sokong dia orang? Bodohlah korang. Orang DAP tu semuanya kaya. Mereka tak perlukan duit PTPTN. Selama ni semua pelajar2 Melayu aje yang ambik PTPTN. Kalau dah tak ada PTPTN, pelajar Melayu nak belajar di mana? Siapa nak bayar? Akhirnya mereka tak dapat sambong belajar. Jadi, yang akan bodoh selamanya, pelajar Melayu la. Ini semua perancangan DAP. Jangan korang tak tahu. Fikir sikit la orang2 Melayu. Tak guna sokong PR ni. Merugikan bangsa saja akhirnya. Putera.

Anonymous said...

PR tastes their own medicine. how do u like it? Baru berapa hari beku ptptn kat unisel, dah gelabah babi. Kahkahkah

Anonymous said...

kutu said...

jai,

aku setuju dengan PENANGAN.

memang DAP ada niat untuk memperbodhkan melayu, termasuklah anwar dan nik aziz.
-----------------------------------
Bukan niat lagi tapi sudah memperbodohkan nik aziz dan sebahagian dari pas. Anwar plekok memang cari chances nak bunuh kerajaan Umno bukan nak tolong melayu pun...

Anonymous said...

Anonymous said...

it was a stupid game the ministry played. why in the first place choose unisel and not uitm as uitm have 100 percent malay students?
June 8, 2012 7:45 PM
-----------------------------------
Too much of your racist turned you totally blind?? Sarcastic...stupid fool...not 100% Malay in UiTM

Anonymous said...

Orang bilang kerajaan seharusnya bagi pendidikan percuma hingga ke tahap universiti Dan hapuskan PTPTN, yang pemblog serta pengampu spin cerita lain apa pasal?

Bukan kah bodoh Dan bangang namanya?

Anonymous said...

Kerajaan tak bodoh atau bangang; sebenarnya menteri2 cerdik dan membuatkan Khalid lebih gagap! Selangor pun ada kerajaan bukan jadi kenapa kerajaan negeri Selangor tak dapat beri pendidikan percuma di UNISEL dan KUIS?

Yang cakap dengan kote bengkok dan gagap tu lah bodoh dan bangang. Kenapa Rafizi dan Kit Siang kalut pulak? Tak dapat kotakan kata?

Bodoh, bangan dan bengong semua PR dan penyokong2 buta mereka.

Syabas kerajaan BN! You called their bluff! All them bloody liars!

Anonymous said...

Alamak,apasal dah lift the freeze?!! Kasi freeze terusla PTPTN kat UNISEL. Apa yang mak bapak pelajar tu perlu buat ialah mintak pendidikan FREE kat UNISEL seperti yang PR laungkan. Dapat belajar free la,tak nak ke? Kalau PR tak boleh bagi free, kena declare,kalau tak cakap diorang jadikan pelajar tu mangsa politik diorang.Lepas tu tawarkan budak-budak tu belajar kat IPTS lain dan bagi la PTPTN. So fair and sware maaa. Kerajaan sedia bantu pelajar pelajar malang mainan politik PR ni.heheheh....Belajar kat UNISEL dapat free atau tukar tempat lain dapat PTPTN. Itu diorang punya choice. Apa pun PR akan tersepit....keh keh keh. Bodoh punya pembangkang! Diorang ni cakap je lebih, idea tak dak. So nak kasi diorang memerintah ke? Sekarang tiap tiap hari ajak la balik si RAFIZI tu debat lagi pasal PTPTN ni...bola tanggung ni brader.

Anonymous said...

Padan Muka You Said!?

Looks Like The "Padan Muka" is applicable to Igor Muhyideen and his Johorian Butler Khalid.

Doesn't matter whether you or they claim to have taught PKR a Lesson ...The Public Perception was that They "Lost Out" and "Gave In" with Tail Between Their Legs to Public Pressure!!

What Brownie Points Have They Scored?? More Like They Lost helluva lot of Brownie Points!!




Joe Black

Anonymous said...

Gerak geri dia bukan untuk kebaikan rakyat.
Tapi untuk political point saja.
Semata mata retoric

Tengoklah
mana ada tindakan jangka masa panjang dan pendek untuk kebaikan rakyat di negeri yang dimenang