Tuesday, April 10, 2012

Just ignore Bersih 3.0!

Bersih 3.0.

Why worry? Just ignore them. Let them march for nothing. They are just a bunch of anti-peace people.

Yes, they carry the Opposition's flag. So, what's the cause for alarm? If their 'peaceful' protest can bring about prosperity to the nation, may as well we support them. But they are up to nothing as their intention is to undermine the rakyat, the country and the benevolent government.

To Home Minister Hishammuddin Tun Hussein, no need paying so much attention to them. Let Ambiga and the rest take to the street. I don't believe they will only hold peaceful gathering at the Dataran Merdeka.

They will for sure provoke the police to interfere. But hold on! I think we've learn our lesson from Bersih 2.0 when they accused the police of brutality.

This time around, just let them. Deploy the police personnel at a distant to observe the rally. Install enough cameras to capture them from A to Z. Not a single policeman should be allowed anywhere near the protesters.

If Ambiga is wise enough, she will not proceed with Bersih 3.0. She knows bloody well that the traders and merchants in Jalan Tuanku Abdul Rahman, Masjid India and its vicinity will not tolerate to have their business closed for the second time after losing millions of ringgit in 2011.

There is also news that Perkasa and Pekida will send their people to stop the march. However, Perkasa and Pekida aside, Bersih 3.0 will be facing stiff confrontation from the traders and merchants.

Should this happens, we cannot discount the fact that it will turn ugly. And if it leads to commotions, only then can the police move in.

But I believe Ambiga & Gang will blame the police for not protecting them.

See my point? Whether the police is there or not, they will still blame the force. They will criticise the government and the Home Ministry.

So, what actually are they fighting for? The answer is to help Pakatan Rakyat wins the next general election. Its not about election fraud or the allegedly corrupt Election Commission. Their main objective is to make Anwar the new prime minister, and with the support and attention given by their foreign government, they are already 'dead sure' of winning.

By disrupting business in the capital, they are so convinced that the rakyat is behind them.

O-oh... another thing. Last year, they offered between RM200 and RM300 to university and college students. I hope the Home Ministry and the Ministry of Higher Learning can collaborate to stop them from jumping onto the bandwagon.

Without students' participation, they will only form a small group... easier to handle should they try anything stupid or try to be funny.

And to members of the media, better stop publicising the rally from now on. Any attention would lead them to organise another Bersih, namely Bersih 4.0, Bersih 5.0 and so on. Why waste our time, money and energy for those bumps?

26 comments:

koteypendeksunat said...

Cuba perhatikan muka si Ambiga ni,she is so ugly,the face is so full of hatred sama lah juga muka si Anu war,muka dia dah macam the great Satan,they know that the Rakyat dah meluat dgn PR and this coming PRU13 is not going to be the same as PRU12,they are going to be a big loser,their tactic is to politicise everything and put all the blame to BN and they will take every oppurtunity to go to the streets,this is Anu war brand of politics ever since he was kicked from the govt.Kita tunggu dan lihat,kita biarkan derang nak berdemo,kita buat bodoh je,lantaklah derang nak dudok berdemo didalam cuaca yang panas terik yang akan diikuti pula dengan hujan dan ribut petir yang akan memanah kepada ketua2 mereka.seperti Ambiga pariah,Anu war Al Jubs,LGEpigs dan LKS Bapak Rascist dll.Kita sebagai pemerhati,kita boleh ketawakan tindakan2 mereka yang meletakkan otak mereka dikepala taik mereka.Saya memohon kepada Allah agar diturunkan segala bala kepada mereka2 ini terutama sekali kepada babi2 DAP yang rascist.

masih di BH said...

jai,

memang betul. jangan layan sangat karenah ambiga dan pembangkang ni. kerajaan patut teruskan dengan usaha murni yang ada, iaitu membangunkan negara dan memakmurkan rakyat.

pembangkang buat demikian untuk memporakperandakan negara. mereka hanya ingin melihat pakatan rakyat bentuk kerajaan. agaknya bila bentuk kerajaan, mereka dakwa boleh jadi lebih baik sedangkan pentadbiran di selangor, kedah, kelantan dan pulau pinang banyak menimbulkan kemarahan rakyat.

jadi, eloklah kementerian dalam negeri pertimbang apa yg kau tulis ni.

polis cuma ditempatkan untuk memantau dan tak perlu berdepan dengan mereka. ini untuk memelihara imej mereka daripada dibusukkan oleh ambiga.

karipuley said...

good to have u back after a 5 days lull, bro!

anyway, that is a good suggestion to kdn and hisham.

no point giving too much attention to bersih 3.0. we have better agendas.

penangan said...

salam tuan,

bersih 3.0 tidak akan berhenti di sini. ia akan diteruskan selagi pakatan rakyat tidak berjaya ke putrajaya.

jadi, apa guna kita layan mereka tu?

buang masa je!

Anonymous said...

ambiga is another asshole. u should write about it!

got nothing to do except licking anwar's ball!

seven degree said...

agree!

khalid nordin's ministry must issue a stern warning to college and university students not to accept that 'bribe' to join the rally.

but, do we have a good counter offer for the students?

Anonymous said...

yoo...

what's wrong with students participating in the demo? they have rights too!

u should stop politicising the issue, instead. focus on your party and dont meddle with the opposition!

another umno stooge!

limbat said...

elok peniaga di jalan TAR dan masjid india ganyang je diorang ni, baru padan muka.

agaknya kalau polis campur tangan, ambiga sendiri akan minta bantuan polis kalau dah kena corner dengan peniaga yang terjejas tu.

apa taknya? terpaksa tutup kedai disebabkan protes yang takda pekdah ni!

adik, UM said...

salam bang,

memang dah ada ejen ambiga yang masuk universiti untuk tawar duit kepada siswa-siswi yang nak join bersih 3.0.

kenapa pihak berkuasa tak siasat perkara ni?

nak harapkan pihak kolej dan universiti, tak cukup kakitangan untuk pantau dan sekat.

harap bertindak segera!

Anonymous said...

just watch them.

if any untoward incident, nab them and send them to pulau bidong for year!

and let them rot there!

cracker said...

fuck!

what they actually want is to sell the country to the zionist!

believe me!

Anonymous said...

memang benar.

bersih akan diteruskan. selagi pr tak menang pililhanraya umum, ia akan diadakan setiap tahun.

tak payahlah layan sangat kehendak mereka tu. mereka tu gila, dah hilang otak. kalau ada otak pun, dah jadi otak babi!

kaniney said...

bersih what?

pakatan rakyat is not bersih.

anwar is not a bersih fella.

ambiga is also dirty, not bersih.

better tuck them together in hell!

niamachauhai!

Anonymous said...

kalau ada pelajar ipta dan ipts yang ikut serta kali ni, buang je diorang ni.

nak jadi macam wan adli, elok berhenti belajar!

Anonymous said...

yeah right...we should ignore BERSIH 3.0 and shouldn't ignore YOU...kih...kih..kih!

mcm ko ni bagus sgtla jal...

temper said...

ambigatalpuki adalah ancaman terhadap kestabilan dan perpaduan negara. manusia seperti ini harus disimpan lama dalam penjara atau dilucutkan kerakyatannya. biarlah apa orang nak kata, kita tak perlukan rakyat seperti dia ni!

Anonymous said...

polis jgan bantu kalau ambiga dan gengnya kena ganyang dengan perkasa, pekida atau pihak lain. biarkan mampus!

haji larson said...

jai,

masalahnya, hisham ni kuat melatah.

sikit2 nak komen, sikit2 nak panggil media.

tak boleh ke dia buat secara senyap bagi memadamkan bersih ni? ini lebih baik daripada cari publisiti demi politik peribadi dia!

Anonymous said...

quote "Anonymous said...
yoo...

what's wrong with students participating in the demo? they have rights too!

u should stop politicising the issue, instead. focus on your party and dont meddle with the opposition!

another umno stooge!
April 10, 2012 9:27 AM"

what right do they have when they were paid to attend the rally? what kind of intellectual there have when they have been paid to make scene and havoc around KL?

and worst they were paid to attend rally about clean election, how is that clean for you??? how is that fight for your right when you have been paid??

Botak AlorGajah said...

Horeyyyyyyy.....

Aku BERSIH dari Hadas Besar dan Hadas Kecillll....

Anonymous said...

UMNO, Perkasa, Pekida buat protes, semua A ok. Protes pun pasal kepentingan persendirian.

BERSIH nak buat protes pasal EC tak buat kerja dengan betul. Apa salahnya pulak? Tu untuk kepentingan rakyat yang mengundi tak kisah pro parti mana pun.

Takkan lah budak-budak Univ. hanya boleh terlibat dengan program anjuran BN saja seperti Jom Heboh, Karnival muda-mudi dsbnya? Lagi buang masa dan buat maksiat lepas tu.

Sebenarnya nampak sangat macam ada usaha untuk membela pihak EC untuk tujuan sesuatu. Apa masalah sebenarnya?



Penuntut tiada biasiswa.

Anonymous said...

They are all ugly people: Ambiga the ambiguous, Anwar the bugger and Samad Said comot.

Anonymous said...

they must realise that compensation for damages will be borne by the taxpayers

Anonymous said...

all retail owners should get stink bombs and pepper spray

Anonymous said...

Make sure there are video recordings of how unruly these pakatan goons and their lembus are

and showcase to the worldas evidence of their anarchy

if caught just rescind their mykad

Anonymous said...

LatheefaKoya profile

LatheefaKoya RT @SitiAishahSI: Raja tak pernah menyumbang kepada kekayaan manusia tetapi Rakyat yang selalu berkorban untuk mereka...

What a comment to make on an auspicious day!!! Please do something about this.....