Friday, October 14, 2011

Find the demons!

Identify the demons who tried to derail our good relations with Indonesia. This is the warning issued by Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak (here) in Melaka yesterday.

Timely, indeed!

I have written about it on Wednesday (here) about the 'hidden Opposition hands' that help fueled the tension emanating from the border dispute between the two close neighbors. Some are in Indonesia while some are here in our own compound.

There is no need for us to go into details what happened in Kalimantan or elsewhere along our common borders but the burning issue here is why must there be Malaysians wanting to incite diplomatic row between our two countries?

We have heard about many visits to Indonesia by our politicians who tried to seek support from hardliners across the Straits of Malacca to turn Malaysia into a republic - just like Indonesia, Singapore, the Philippines and Israel.

This is an issue for debate. I believe Najib himself is aware of the threats. Even His Majesty the Yang di-Pertuan Agong and the rest of the Malay Rulers must have heard about it - a Republic of Malaysia will lead to the demise of our monarchy!

Do I need to say more?

19 comments:

goliath said...

sir,

the demons come in disguise - one will go to indonesia, another will visit singapore while others will play chummy with the filipinos.

so, how to identify them?

not easy lor!

krakatau said...

dont just blame it on the opp. do u know that some indonesians in malaysia are also stabbing us in the back?

Anonymous said...

some demons play dead.

some demons play your backside.

some demons play motherfuckers!

nonama said...

makin ramai nak jadi jembalang kat malaysia ni, yang nak rosakkan agama, bangsa dan tanahair sendiri. kalau diikutkan hati, nak je aku sekeh kepala diorang tu sekor2.

apa yang kita dapat kalau sokong mereka ni?

nak jadi republik memang mudah tapi masa depan melayulah yang akan padam dan lenyap. kata2 hang gtuah 'tak melayu hilang di dunia' akan tidak bermakna lagi...

venus fly trap said...

let the demons terrorize both nations... as long as our people dont fall into their trap.

lubok jin said...

dah ada lebih 3 juta rakyat indon kat malaya ni. kalau diorang mengamok, dah huru-hara kita. inikan pula lebih 150 juta lagi rakyatnya.

setan malaysia yang cuba api-apikan hubungan baik dua negara ni patut dibuang di selat melaka je!

babi punya orang!

Anonymous said...

republik malaysia.


emmm... cantik gak sebutannya tu.


jangan marah haaaaa.... saja nyakat!

penangan said...

bro,

memang ada dalang di malaysia yang menghasut rakyat indonesia agar membenci dan menentang negara sendiri.

apa maksud dan matlamat mereka, hanya tuhan yang tahu.

tapi apa yang pasti, mereka ini memang syaitan yang bertopengkan manusia!

frankie said...

the real demons are here, in our backyard.

if you want to identify them, not that difficult!

basiron said...

perbuatan bermuka-muka dengan orang lain untuk menjahanamkan negara adalah satu tindakan yang bacul dan tidak bermaruah. tidak ada keuntungan yang diperolehi daripadanya, termasuklah di segi politik. jika nafsu politik mengatasi kepentingan rakyat dan negara, maka ia memanglah perbuatan syaitan!

Anonymous said...

yes, they are the satans' love child!

mantel said...

identify and strip them of their malaysian citizenship!

we dont need people like them around!

Anonymous said...

hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, adalah lebih baik di negeri sendiri.

macam mana tinggi pun bangau terbang, akan hinggap juga di belakang kerbau.

jadi, sesiapa yang memperkudakan politik dengan cara merendah-rendahkan negara sendiri, patut bertaubat dan mengakui silap masing2.

Anonymous said...

najib cakap hal yang benar.

memang ada pihak yang cuba melaga-lagakan malaysia dan indonesia.

agaknya mereka gemar kalau kita berperang...

Anonymous said...

what's wrong with a republic?

samagagah said...

depa tu anak haram!

tak reti menghargai negara sendiri. dok bermuka-muka dengan orang luar untuk rosakkan negara sendiri.

manusia jenis apa ni?

Anonymous said...

I think that we should give the so called Demons to run this country. May be they will do a better job of fighting corruption and living within our means and show to us that they are not that bad and demons afterall.

Botak Alor Gajah said...

Bro

"MELAYU MUDAH LUPA"..ini lah dia..

Melayu Malaysia akan menjadi seperti Melayu S'pore nanti kelak..

"MELAYU MUDAH LUPA"...ia betul Tidak akan hilang Melayu di dunia..tapi MELAYU MUDAH LUPA...

buloh kasap said...

ni namanya pelesit, jenis tak senang duduk kalau keadaan keliling dia aman tenteram. mesti nak kacau punya.

kalau dapat tangkap, cabut je kepala dia...