Monday, August 8, 2011

Stop The Lies and Jurnal Malaysia

I was surfing the Net, looking for 'new born' blogs and news portal when I came across two interesting websites - stopthelies (a blog) and Jurnal Malaysia (a portal).

I also saw two familiar names who are directly or indirectly involved in running it - journalists Tony Yew and Noorhasilah Ismail (Asam Pedas) respectively.

Stopthelies is all about politics while Jurnal Malaysia is an assorted, namely news, technology, health, etc.

There is no exact figure as to how many blogs and news portal we have in the country but it is a positive sign that more readers are turning to blogs for fast and easy info. Although blogs are personal domain, some are really outstanding.

I personally welcome new blog writers to our blogosphere. My only advice is - keep out of trouble and avoid the courts of law.

10 comments:

Anonymous said...

Tony Yew? I have reservations about this blogger. Earlier on he was complaining against MAS for not reinstating his wife where as a stewardess after her maternity. Anyway that was the reason why he started blogging.
Later his report about his fellow tweeter is landing her in big trouble. It is his way of currying favour with the BN Government. What a scum.

frequent flyer said...

stop the lies.

a good one...and timely. the DAP and opposition need to be whacked more often for spreading lies.

george boy said...

so many blogs and portals now.

dunno which one is good and bad or which one is worth reading.

i better go back to reading newspapers!

Anonymous said...

tahniah kepada shila asam pedas.

tapi yang aku tau, dia dengan agendadaily. dah berhenti ke dia dengan rosli ismail tu?

kelisa said...

i think i can see MCA in Stop The Lies.

easy to detect maaaa!!!!


anyway, a good blog

ubat batuk said...

dah berlumba-lumba dah buat blog dan portal. nampaknya orang suratkhabar kena lebih kompetitif lagi la lepas ni. berita dalam akhbar kebanyakannya dah kkuar dalam blog dan portal, dengan komen dan ulasannya sekali. aku tengok pun ramai wartawan dah jadi bloger. perkembangan yang menarik.

Anonymous said...

Your point is valueble for me. Thanks!

My blog:
rachat credit conso www.rachatdecredit.net

eddie wabbit said...

too many blogs and so many news portals to read.

boring maaaa!!!!

shila said...

dear bujai,
terima kasih kerana mempromosi www.jurnalmalaysia.com. kpd Anonymous, saya masih dgn Agendadaily. jurnalmalaysia berbeza dengan Agendadaily atau portal online berita yg lain. Agendadaily ialah portal berita politik. JurnalMalaysia pula pendekatan penulisannya lebih kpd stail majalah yg memaparkan rencana ringan, informasi, isu semasa dan human interest. sy juga x menulis utk blog ini tetapi menggunakan khidmat freelance writer. jadi tidak ada "conflict of interest" di sini. Kami baru belajar dan bersedia menerima teguran dari sahabat semua. kami juga mengalukan sumbangan artikel drp sesiapa yg berminat. but no politics ya!

shila said...

dear bujai,
terima kasih kerana mempromosi www.jurnalmalaysia.com. kpd Anonymous, saya masih dgn Agendadaily. jurnalmalaysia berbeza dengan Agendadaily atau portal online berita yg lain. Agendadaily ialah portal berita politik. JurnalMalaysia pula pendekatan penulisannya lebih kpd stail majalah yg memaparkan rencana ringan, informasi, isu semasa dan human interest. sy juga x menulis utk blog ini tetapi menggunakan khidmat freelance writer. jadi tidak ada "conflict of interest" di sini. Kami baru belajar dan bersedia menerima teguran dari sahabat semua. kami juga mengalukan sumbangan artikel drp sesiapa yg berminat. but no politics ya!