Wednesday, March 23, 2011

Ha ha ha... Rahim and Anwar!

Sarawak 10th state election is set for April 16, nomination day on the 6th. Whether I will be there again or not, doesnt matter. My priority now is my family and the MCMC case.

However, I am drawn to boiling events hovering the nation, especially the Anwar Ibrahim court case and the sex video purportedly portraying his 'actions'. Was it really him? Only God knows!

As for Rais Yatim's special officer's case with the MCMC, I am waiting for wrapping up of the MACC investigation. Let them do their job.

But in Anwar's case, I am glad that the Datuk T team (which comprises three persons) have come forward to the media. Its 'leader' former Melaka Chief Minister Rahim Tambychik has also called for the setting of of royal commission to investigate the video.

And coming from Rahim himself, its not a surprise to me. He hated Anwar so much for what the latter did to him when he was CM. I think many of us have not forgotten Rahim's scandal with a young girl then.

During that time, it wasnt Dr Mahathir who asked him to step down. The PM only asked him to settle the issue as it was Rahim's personal scandal.

However, it was one fine morning that Anwar called him to his office and 'forced' him to sign a 'resignation letter' as the Melaka Chief Minister.

Aaaaaahhh!!! So many valid reasons to batter Anwar. Even Home Minister Hishammuddin too has issued a warning that he might sue the Opposition Leader for accusing him and the police of fabricating the sex video. Go on, bro Hisham!

Bloggers and politicians alike are also fast pointing at Anwar. I would not although I will not allow him to become our PM. I just dont wanna land a foot in things like this!

Nevertheless, Anwar must give his DNA sample to the court. If he refuses, let me propose to our BN Members of Parliament (MPs) to push a special motion to the Dewan Rakyat. I believe the Speaker will accept it.

Anwar is a national issue, an important issue. Settle it or stop it.

What else are issues of national interest? Anyone...?

34 comments:

Anonymous said...

polis, menrei amaran KDN dan Umno boleh saman 1 billion pada al jubur sebab menuduh meka terliabt...ahsyik polis aja kena.. kasi hancur sama ini kaki fitnah n kaki liwat...

krakatau said...

I fully agrees with you, let settle this once and for all.

Anonymous said...

settlekan anwar. perosak negara. orang yang paling tak punya malu

unicorn said...

must be more than this few peoples. i believe its a conspiracy to kill anwar politically. and since u said that anwar is rahim's no.1 enemy, it brings no surprise.

Anonymous said...

thanks for the info about rahim and anwar. i thot it was dr m who asked rahim to resign

yong, klebang said...

hahahaha.... u are funny, bro. i wonder which side are u as u were being so diplomatic about it.

anyway, argument is - why did the 3 suddenly come out to ask the govt form a special tribunal to investigate the video?

what is rahim trying to do? a senatorship?

sunny said...

it was anwar la on the video. who else?

R & R said...

jai, kau ambil pendirian yang betul. aku pun tak pernah baca blog kau pasal kes liwat anwar ni.

kita orang islam, kena jaga maruah orang lain jugak.

kalau nak hapuskan politik anwar, bukan cara ni. ni cara dayus, cara penakut.

aku bukanlah orang pkr atau pembangkang, aku pun sokong kerajaan tapi cara ni memang tak betul.

melayu dan islamkah kita dengan cara kotor ni?

Anonymous said...

govt conspiracy!

however, it backfires!

anwar is winning!

soroche said...

another national issue is rosmah mansor, bro.

inspektor sahab said...

nampaknya anwar lagi. tak abis lagi ke diorang ni, bloger dan orang umno sendiri? tak pikir ke pkr dan dap boleh dapat undi kesian pada pilihanraya sarawak bulan depan? siapa sebenarnya di sebalik video ni, tak penting. apa sebenar tujuan video itu dibuat dan dikaitkan dengan anwar....inilah persoalannya.

kenapa tak siasat siapa pulak pompuan dalam video tu? mak orang ke, bini orang ke, janda ke, anak dara ke....

kiki said...

agree bro. get our mps to push that motion to mr speaker. all will votes and win although none from the opp will support it.

that also they cannot think aaaa!!

erlangga said...

memang anwar la tu. siapa lagi?

yang pompuan tu pulak... macam aku kenal je... tapi siapa ek?

pro-PKR said...

ini pakatan jahat untuk bunuh anwar, bro.

tapi rahim and company buat silap. rahim ni nak nama dan kuasa semula, sebab tu berpaut pada benda rapuh ni.

di sarawak nanti, pembangkang akan kuasai satu pertiga...

tengoklah nanti!

Anonymous said...

bro jai,

pro-govt bloggers have gone on speculating and analysing the video clip justifying it to be anwar. How many have seen it? calling opposition bloggers or anwar supporters who claim the video is doctored stupid/naive because they have not seen the said clip is childish. everyone has their own opinion and perception. the trio called Datuk T should be hauled up by the police, as the laws in this country is very specific, i.e., persons known to be in possession and/or distribution of pornographic material can be arrested. in this case, a publicly arranged screening was undertaken albeit to selected journos, no action by police. nazri's statement regarding the legal aspect and police responsibility in parliament is ridiculous. when is this joker going to be kicked out? remember the govt's and police reaction during the dp vijaindran video scandal? anyone even possesing copies the tapes were warned to turn it over to the police.

morality issues raised is of concern but it is up to pakatan members and coalition partners to decide whether anwar should resign or continue to lead them. we can argue that a person who can be morally wrong cannot be the prime minister or hold high govt positions but ultimately it is your supporters who can make that decision. there is no laws in this country that can prosecute persons on consensual sex (except of course same sex). there are sharia laws on khalwat and so on. why the Datuk T trio also included wan azizah's resignation as a condition only god knows. remember also that soi lek, the other man caught on video having consensual sex is now the president of MCA.

tasik malaya said...

saya setuju agar ahli parlimen BN mengemukakan usul kepada yang dipertua dewan rakyat, agar meluluskan mesyuarat khas bagi mendesak anwar menyerahkan DNAnya, agar kes liwatnya selesai secepat mungkin.

oleh kerana isu ini sudah berlarutan dan menyentuh kepentingan negara, ia perlu disegerakan!

sama ada anwar bersalah atau tidak, bukan soalnya. yang penting, ia selesai segera

Anonymous said...

bro, aku dengar TPM pun ada 'bahagian' dalam video seks tu.

betul ke?

the saint said...

there are other more important things than anwar, sir.

poverty, jobless rates, spiraling prices and crime rates.

why should we give so much space to anwar issue when our people are still living below required standard?

common... be wise, leaders!

Anonymous said...

yes, it was anwar who asked rahim to step down as malacca chief minister. that is why rahim found the right tool and time to hit back at his enemy.

bomber said...

bila lagi sprm nak tangkap si NA tu jai? bos dia pun terbabit, aku dengar.

Md Radzi Ahmad said...

...semua ni boleh menimbulkan kebencian orang terhadap UMNO/BN....isu politik celah kangkang ni orang telah jemu...tak bijak lansung...mana ada dalam Islam macam ni..UMNO/BN sepatutnya jangan libatkan dengan Rahim TC ni....dekat pun jangan...cukuplah dengan perosak Melayu.....malah negara jugak, Anwar pun samalah .... Hisham ni apa kurang...lemah- amat lemah...buang aja orang2 macam ni..dia mana dia buat kerja...

jampok said...

kenapa tak tangkap je rahim, kawan2 dia dan sesiapa saja yang ada video tu?

negara ni ada undang2.... takkan ada pengecualian daripada kerajaan kot.

Anonymous said...

this is far too much. what is happening to our leaders and politics?

we are worse than the mafia!

kaniney said...

encik,

mana boleh dapat video tu? saya pun nak tengok jugak, nak pastikan betul ke anwar atau tidak.

berapa harganya?

takkanlah pemimpin kita je boleh tengok. rakyat pun nak jugak

Anonymous said...

kalau beginilah caranya nak jatuhkan anwar, makin menyampahlah rakyat terhadap umno dan barisan nasional. ini benar2 biadap dan tidak bermoral. melayu yang terbabit patut bertaubat.

KZSO said...

hisham kerismudin pondan tu pandai bagi warning jer... lepas ni senyappp jer.. tak caya, tungguuuulaaa kalau dia ada ambil tindakan...oopss yaa...dia dah ambil tindakan.. spt biasa bagi warning jer.. :D

KZSO said...

hisham kerispondanmudin tu hanya pandai bagi warning jer... selain dari pandai kasi warning.. tak nampakapa yg dia boleh bagi sumbangan.. kat hindraf pon kasi warning jer.. takder tindakan..udahlah, berhenti dari menteri kdn..baru aman negara ni..

kerengga said...

bloger prokerajaan memang mengeruhkan keadaan. diorang tak tau yang rakyat dah makin meluat dengan laporan mereka yang menghentam anwar, seorang melayu.

kalau beginilah bloger prokerajaan ni, pru13 boleh hancur. percayalah!

Anonymous said...

keh keh keh.... anwar again... and again... and again.

when will he stop all this?

adik, UM said...

bang bujai,

abang ok la, tak campur sangat urusan peribadi yang membabitkan maruah orang melayu ni.

bagus macam ni bang. abang tumpu pada isu lain je. is anwar ni kita bagi pada mereka yang suka buat fitnah, tohmah dan dosa besar.

a candle said...

its escalating. it will never stop. our politicians are so engrosses with anwar's issue, so are our bloggers. who will take care of the people's interest then? the CIA?

rexuan said...

whether it's a conspiracy or not.. the point is a leader or a god sent leader in particular, should not be voluntarily committing the 17++ minutes act.

Anonymous said...

same like u n Kalimullah lah in Thailand!!!!

Anonymous said...

Saudara

Amat saya kesal isu Anwar ini menjadi tajuk akhbar arus perdana serta blog pro dan penentang kerajaan. Pada saya kredibility Anwar Hancur.

Isu paling besar dan hangat adalah pencapaian anak anak kita dalam peperiksaan yang patut kita dedahkan. Pencapaian cemerlang mereka bedasarkan pengorbanan keringat,darah dan airmata. Peranan ibu bapa menjadi pendorong kejayaan anak anak. Peranan sekolah menjana dan membantu pelajar mencapai keputusan cemerlang. Peranan Kerajaan membantu sekolah sekolah mencapai objektif melahirkan pelajar sekolah cemerlang dan warganegara Malaysia yang berjaya.

INI SEBENARNYA ISU HANGAT YANG PATUT BERADA DI DADA AKHBAR DAN PERSADA BLOG DAN LAMAN WEB.

Bijaklah wahai Rakyat Malaysia semua!

Tun Perak