Friday, March 26, 2010

Say NO to Tony Blair The Liar!

NO TO TONY BLAIR!

Calling on level-headed Malaysians to join hands with the Perdana Global Peace Organisation in protesting against the scheduled visit of former British premier Tony 'War Criminal' Blair to Malaysia on 23-25 April 2010. Our former Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad has written about his disgust over it much earlier (read h e r e...).

We cannot simply allow someone whose lies has led to the war against Iraq and Afghanistan to set foot on our land. Both countries succumbed to the US-led military assault in 2003 just because Blair created stories about the Iraqis in possession of weapons of mass destruction (WMD).

His blatant lies has permitted and legalise the killings of Iraqi leaders and citizens, totally crippling its economy which, during the 1980s, was among the strongest in the Middle East (one Iraqi dinar then was valued at USD2.5 compared to 3,000 dinar to a dolar today).

So, sign up h e r e to avow how disgusted we are at Blair and his war general former US President George 'Who Hide Behind The' Bush for all the devastation in Iraq and Afghanistan.

All NGOs and members are encouraged to join this 'petition' to symbolise our 1Malaysia against any form or war, aggression and illegal cross-border military activities.

Malaysians dont welcome this war criminal to step foot on its soil!

30 comments:

charlie said...

malaysians should bar tony blair from entering the country. what dr mahathir said about his is all true!

an international liar and a war criminal got no place here

inn keeper said...

the organiser of the forum should be taken to task.

they have forgotten who blair is and was. inviting him to deliver a speech on international peace is a joke.

a war criminal talks peace?

nonsense!

charlie said...

malaysians should bar tony blair from entering the country. what dr mahathir said about his is all true!

an international liar and a war criminal got no place here

koenig said...

who are the people behind the singapore-founded success resources? we better do some checking here. all that i know, they are anti-malaysia!

kelian intan said...

membawa seorang penjenayah perang antarabangsa yang menyebabkan kematian lebih sejuta rakyat iraq, adalah perbuatan yang amat memalukan.

lebih memalukan ialah kita membenarkan sebuah badan yang berpusat di singapura untuk membawa masuk tony blair, dengan persetujuan pengurusan sunway.

tidakkah kita sedar bahawa kehadiran blair ke sini akan menjadikan kita turut bersubahat dengan pembohongan dan jenayahnya?

kerajaan perlu bertindak tegas dengan tidak memberi kebenaran kepada kedatangan blair si penjenayah ini. seluruh warga malaysia harus berasa malu kerana kita diperkudakan oleh success resources yang menyamar di sebalik topeng anti-malaysianya.

kerajaan juga harus menyiasat apa motif sebenar firma ini dan siapa pemiliknya.

membenarkan blair menjejakkan kaki di malaysia bererti kita merestui perbuatannya yang mendorong kepada serangan yang diketuai oleh amerika di bumi iraq. dalam ertikata lain, kita menyokong pembunuhan ke atas rakyat iraq dan pemimpinnya yang sebenarnya tidak bersalah.

haramkan si penjenayah perang ini di bumi kita!

Anonymous said...

daripada bawak tony blair, elok bawak linda blair je ke sini... nak tengok dia jadi hantu!

Anonymous said...

HAIRAN BIN AJAIB. DAH LEBIH DUA BULAN PERKARA INI DIUMUMKAN, KEMENTERIAN LUAR, KEMENTERIAN DALAM NEGERI DAN AGENSI TERBABIT HANYA BERDIAM DIRI TANPA SEBARANG ULASAN.

NAMPAKNYA KERAJAAN DATUK SERI NAJIB MEMANG INGIN MENERIMA PENJENAYAH PERANG INI!

Anonymous said...

this liar should be condemned to death!

bamako said...

bro,

he is still innocent until he's proven guilty by the international court.

goliath said...

blair ni adalah jelmaan syaitan manakala bush ialah ketua segala iblis.

sebab itulah gandingan mereka cukup ampuh.

sesiapa yang menerima kedatangannya ke malaysia pula adalah pencacai iblis dan syaitan ni!

LEE LAP TIANG said...

dont allow him entry la.

why so much noise?

that also i got to teach u people ka?

we dont like him, dont let him in laaa!

so simple solution la. no need to make so much noise... i want to sleep lor!

Anonymous said...

yes. go to hell with tony blair!

go to hell with success resources!

go to hell with sunway management!

Anonymous said...

prepare some shoes and slippers for him at the airport when he arrives

vincent, melaka said...

bush-blair atrocities in iraq and afghanistan cannot be forgiven. the destruction of both countries is unbearable and will take more than a decade to rebuild.

allowing him entry to malaysia will signal our permitting to what he and bush had done to the iraqi people who lost their leaders, their loved ones and their dignity seven years ago.

it was blair's lies which opened up the passage to the americans to attack iraq.

such a criminal should be jailed for a long time or be hanged in public!

hj sadikin said...

tun mahathir memang betul bila mengecop blair sebagai penjenayah perang. dia berhak dibicarakan di tribunal perang di the hague, sama macam rodovan karadvik yang membunuh ribuan orang bosnia ahulu.

bagaimana success resources boleh mengundang blair, tidaklah diketahui tetapi pemiliknya seolah-olah mengiktiraf kekejaman yang dilakukan oleh blair dan bush. pemikiran mereka samalah seperti yahudi israel yang menganggap pembunuhan ke atas orang palestin adalah halal. begitu juga dengan hitler yang membunuh orang yahudi.

kerajaan patut membuka mata terhadap sentimen yang menyelubungi lawatan blair ini. janganlah kita akur kepada kehendak segelintir manusia yang tidak berakal atau kerana ia diadakan di sebuah tempat yang selama ini menyumbang cukai korporat yang agak besar kepada kerajaan.

ravi the great said...

we must reach a consensus here.

did the government allow blair to come? who gave the nod?

or, was the government consulted prior to the visit?

who are behind success resources? kalimullah?

if the majority of malaysians object to the visit, why not call it off?

clementy said...

we cant interfere if blair goes to singapore. the republic is another israel good friend in the region for hosting its mission.

blair, bush and the israel are a pact to destroy the muslim world and their might.

singapore has never been a sincere neighbor to malaysia since 1965. they always look down at us in every aspect.

its their business to let blair in but malaysia should not

Anonymous said...

ELOK GAK.

SUATU HARI NANTI, KITA KATA OK JE KALAU ADA PIHAK NAK AJAK BENJAMIN NETANYAHU KE MALAYSIA.

BODO PUNYA KERAJAAN! BENDA MACAM NI PUN DIBIARKAN

Anonymous said...

sesiapa saja yang membenarkan si setan ni datang ke malaysia, adalah setan jugak!

old jaguar said...

what can the government do, bro? i dont think they got the guts to stop blair from coming. after all, it will be held at the sunway cnvention centre, also one of govt favorite sites.

Anonymous said...

hehehehehehe.

tony blair memang best... sebab satu dunia iktiraf kekejaman dia di iraq. kita pun sama gak.

bangga tak?

duarasa said...

his visit is an insult to our stand on any war.

we couldnt be bothered that singapore also invited him but as far as malaysia is concerned, we must put a halt to him.

i dont know why the government is not doing anything about it.

Anonymous said...

blair is not only a liar but murderer of women, children and babies. he must be held responsible for all the atrocities he and bush committed in iraq, afghan and elsewhere

Anonymous said...

apa boleh buat. dah kita pun macam menyokong kekejaman blair.

kalau tak, takkan la kerajaan najib berdiam diri je...

zenith said...

i am in full support of the petition.

all peace-loving malaysians should sign...

agogo said...

ANAK HARAM JADAH BLAIR PUKIMAK THE MOTHERFUCKER NI MESTILAH DIUSIR JIKA CUBA MASUK MALAYSIA.

DIA NAK KE SINGAPURA, ITU URUSAN DIA SEBAB SINGAPURA PUN MACAM SIAL JUGAK!

Anonymous said...

tu la. baik sangat dengan british ni. dulu dr m ada buat buy british last tapi kena je paklah dan najib, invite british first. apa la punya kerajaan yang kita ada sekarang ni

sipitak said...

jai, pelik la.

menteri luar kita, anifah aman pun senyap je. aku rasa dia pun suka blair datang.

dalam banyak hal pun, anifah selalu last buat kenyataan. bila orang lain dah cakap, baru la dia cakap, itu pun dah dua tiga hari selepas tu.

dia tak bole buat keje la bro.

Anonymous said...

just because success resources is founded in singapore, we bow to them... just like when we bowed to kalimullah during pak lah.

poooodaaaahhh!!!

santia said...

Are you interest to know about Dinar so click the links and know your dream interest.
Dinar