Thursday, June 11, 2009

Najib's Cabinet a gold mine?

Meeting old friends and making new ones in Putrajaya today. The feeling is good, of course.

As usual, I exchanged business cards (although I got no business at all) with them. Most of the old ones were the people I knew for many years, some had served with the government, some worked with the ministers and the rest are still serving their bosses at various ministries.

Najib's Cabinet is still a few months old. If I am with any of the ministers, it will take me years to change my National Car into a BMW or Merc, if I am lucky or make enough savings.

However, few of them who just joined the ministers for a couple of months are now driving this luxury. I didnt ask. I didnt dare to ask, actually.

Where the hell did they get the money from? They were just like me a few months ago. Afterall, they are just 'pegawai khas' to the ministers.

No wonder so many candidates offered themselves to be one...and no wonder Malaysians are getting crazy over politics nowadays!

8 comments:

Anonymous said...

Alahai....macamlah tak faham.Dah terang lagikan bersuluh.Kenapa jeles ke?? Tak kan tak tau ini kan the "last UMNO kopek" after that it would be PR turn!

Non-partisan said...

Make hays while the sun shines. But please don't blame the marhein if the RAHMAN Theory does materialise.

Anonymous said...

Bujai,

Why not you ask Mr Khairy where the hell did he get so much money from? His answers will answer your questions. Hahaha i think either the money drop from the sky or at home he has a machine to print money, then he gets his family to print the money the whole day.

XSMSJ said...

Jangan jadi bodoh ,tanya dari mana, itulah RASUAH namanya. Orang UMNO ni rasuah pun tak faham, patutlah parti penuh dengan rasuah kiri kanan atas bawah,lepas tu namakan money politics.

Anonymous said...

alaaaa.... biasa la tu!

jongang said...

apa la lu bro! jeles ke diorang pakai kete mewah?

susah2, lu mintak la jadi pegawai khas kj pulak!

Anonymous said...

i challenge u to report them, if its true.

dont just write about this and that!

JomoSamaTuaran said...

Selain dari menjadi pegawai khas, mereka juga adalah AJK-AJK sesuatu bahagian, yang bertungkus lumus menolong ketua bahagian masing-masing mengurus tadbir sesuatu bahagian, sambil juga menjalankan perniagaan keluarga untuk support penglibatan mereka dalam politik. Siapa yang hendak kerja percuma sekarang...??? Orang2 PAS dan KEADILAN juga dibayar oleh ketua-ketua mereka setelah menyumbang tenaga untuk boss-boss itu tadi, jadi...apa salahnya dengan kemewahan dari hasil titik peluh mereka itu.?? Tidak salahkan...?? Bagi tahu saya kalau ada orang2 PAS atau pembangkang lain yang sanggup kerja percuma..kandang babi jiran saya perlukan pekerja seperti mereka...kerana ianya mencemarkan bau kawasan kampung saya.