Monday, March 23, 2009

April 6, Pak Lah?

The latest tip-off is that, Prime Minister Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi will 'go for good' on Monday, April 6 2009.

Not March 29 or April 4, sources said. "He needs at least week after the Umno General Assembly (March 24-28) concludes."

Well, I dont like to speculate. As to whether he will step down tomorrow or next year, it does not matter. Our focus for the time being is on the general assembly, particularly on who will win the party elections and who will have to bow out.

Now that Datuk Seri S Samy Vellu has retained his presidency in the MIC (he promised to step down in 2012), the trend in Umno now is not very promising, as how it was described by former premier Tun Dr Mahathir Mohamad.

As the pillar for Barisan Nasional, Umno needs more than just a strong new team under Najib Razak to strengthen its position and regain members confidence.

14 comments:

singah, KL said...

biarkanlah paklah rehat. yang penting, dia tetap akan serah tugas kepada najib. tak payahlah kita bermain dengan tarikh bila sebenarnya beliau nak berundur

soraya said...

why not let him be there until 2012, just like samy vellu?

ok what!

Anonymous said...

bro,

will he?

JomoSamaTuaran said...

Come on guyss... he will go, Pak Lah is not like Tun M..If he say white..its black, and vice versa!!
Pak Lah is the man with his words.. ALL THE BEST TO HIM!!

Anybody wanna bet with me???

Nostradamus said...

AFTER RAHMAN THEORY, IS IT MAHATHIR THEORY?
(SELEPAS TEORI RAHMAN, ADAKAH TEORI MAHATHIR?)

R.A.H.M.A.N Theory (Teori R.A.H.M.A.N)

R - Tunku Abdul Rahman
A - Tun Abdul Razak
H - Tun Hussein
M - Tun Dr. Mahathir
A - Datuk Seri Abdullah
N - Datuk Seri Najib

M.A.H.A.T.H.I.R Theory (Teori M.A.H.A.T.H.I.R)

M - Mahathir? Musa? Muhyiddin? Mohd Ali? Muhammad Muhd? Money?????????
A - Anwar? Ahmad Zahid, Abdul Rahim? Abdul Hadi Awang? Altantuya? ???????
H - Husam Musa? Hishammuddin? Hang Tuah? Hang Jebat? Hang Siapa? ?????????
A - ??????????
T - ??????????
H - ??????????
I - ??????????
R - ?????????

Why teori MAHATHIR? (Kenapa teori MAHATHIR?)

Why not (Kenapa tidak) teori-teori ABDUL, RAZAK, HUSSEIN, ABDULLAH, NAJIB, RAHMAT, RAHMAT, MAMAK, ALTANTUYA, APANAMA, ELIZABETH, ARNAUD, SIVA, NIZAR, PPSMI ??????

Answer coming soon! Subject to endorsement by DYMM SPBYD Agong.
(Jawapan akan menyusul! Tertakluk kepada DYMM SPBYD Agong perkenankan.)


Tips from Nostradamus: (Tips drpd Nostradamus):

1. N for Najib in RAHMAN theory? Najib's full name is Mohd Najib and not Najib only. (N untuk Najib di teori RAHMAN? Nama penuh Najib ialah Mohd Najib dan bukan Najib sahaja.)

http://patek1472.wordpress.com

.@blogger.com said...

bro,

will he not?

.@blogger.com said...

bro,

will he not???

Anonymous said...

Allah!!!!!!!!!!lambatnya..awat macam tu?

Anonymous said...

paklah masih kat oversea la. bila dia balik, mestilah banyak benda dia nak kemas...

bagi la peluang

jongos said...

give him a breather, bro...

he has done some wonderful jobs for the country, just like mahathir dan the previous leaders.

he is not a perfect man, just like you people.

so, shut up!

kartika said...

saya sokong jomosamatuaran

paklah akan pergi juga. apa pun, dia dah pun bertugas dengan baik walaupun banyak fitnah dilempaarkan terhadap beliau.

sama ada kita suka atau tidak, inilah pm yang kita pilih selama ini, bukan yang dr m pilih. bn yang setuju bila dr m sebut nama dia dulu.

sedikit-sebanyak, dia ada jasa gak pada negara.

hormatilah apa saja keputusan yang dia akan buat. tapi saya yakin dia akan berundur jugak dalam seminggu dua ni.

juara bugis said...

alamak! dah banyak kali tukar date dah.

heran gak, dah dekat nak bersara pun masih busy ke luar negara.

apsal dia tak pegi australia je?

Anonymous said...

not easy to part with his jobs, i guess.

semi-gila said...

nostradamus,

after rahman, i think its gonna be MAMPUS

m for muhyidin
a for anwar
m for mukhriz
p for palanivel
u for udo omar
s for siapa-siapa je laaa