Wednesday, November 12, 2008

South Korea, anyone?


Aiyong haseyo
Dear bloggers,

There was an invitation from the Korean Press Institute for 5 senior journalists and 10 bloggers to attend a 'working visit' to South Korea in March next year. I am still one of its Fellow members (since 1996).

If you are keen, do contact me at this blog. I know that March 2009 will be packed with Umno general assembly and other loads.

Cheers! Kamsa-hamnida


14 comments:

azlan said...

Bro,

Nak kena hulur ke? Pemilihan kena telus. Apa nak kata, gua dah jadi sebahagian dari 'give & take society', hehehe....

Kalau tak cukup orang, masukkan gua sekali.

bujai said...

bro azlan,

tak main hulur-hulur ni. nanti kita bincang... hehe

si pitak said...

bro,
gua bukan blogger tapi pembaca setia blog lu.

boleh join ka?

suriani, PJ said...

bro,

i am a writer but not a blogger. eligible or not?

can laaaa

Anonymous said...

apsal wartawan dan blogger je, bro? ajak la kawan2 147...

bujai said...

anon,
kawan2 147 ni setakat kat malaya je. diorang bukan reti nak mengira pun!

Anonymous said...

Jai,

Korea tak payah lah sebab aku tak akan dapat maafkan diaorang ni sebab dulu masa Pestabola Merdeka, bila diaorang leading, dia selalu melambat-lambatkan permainan.

Mus.

Nasariyev Usovich said...

Dear Jayy,
If you reckon that I am worthy of being a member of the delegation, please count me in.

bujai said...

nasariyev,

wud luv to have u onboard...

bujai said...

mus,
disebabkan melambatkan masa lah korea dah makin ke depan daripada kita di banyak bidang. dada diorang pun dah bidang-bidang untuk menahan bola dan jadi perenang.

adik, UM said...

bang bujai,
adik tlg bawak beg aje, boleh ke? tido bawah katil pun ok. memang teringin nak ke korea tapi takda modal laaa...

bujai said...

adik,
abg pun tak tau adik ni jantan ke, betina ke atau jantina?

dannalli said...

Jai,

Kugiran dan Pawagam tu Ramlee Puteh yang punya, ... Jantina ni pulak ekau yang punya.

muteaudio said...

Salam,
Anymore space available? Might bring a video camera to shoot something if there's opportunity